Opvang

TSO

BSO de Blokhut verzorgt dagelijks de Tussen Schoolse Opvang (TSO) op OBS ter Borch. TSO is mogelijk op structurele basis (elke week vaste dagen) en op incidentele basis (op afroep). In beide gevallen dient u uw kind eerst ingeschreven te hebben bij de Blokhut.

TSO is dagelijks van 12.00 tot 13.00 uur en op woensdag tot 12.30 uur. Het overblijfmoment wordt begeleid door pedagogisch medewerkers van BSO de Blokhut, ondersteund door stagiaires en speciale TSO krachten. Het medewerkersteam biedt elke dag een leuk en afwisselend activiteitenprogramma m.b.t. sport en bewegen, creativiteit en spel.

Opgeven

U kunt uw kind opgeven voor de TSO via de button bovenaan het scherm op de site. Het inschrijfformulier is ook te vinden op de site van de school. U kunt uw kind natuurlijk ook via de mail of telefonisch opgeven. tso@bsodeblokhut.nl

Incidentele of extra opvang kunt u aanvragen via de mail of via de telefoon 050-5268813

Kosten voor structurele TSO (vaste dagen) bedragen € 3,20 per keer, voor incidentele of extra TSO vragen we € 3,65. Betalingen vinden plaats eenmaal per maand, via automatische incasso op de 15e van elke maand.

Brochures

pdf icon Even kijken bij de TSO

pdf icon Flyer TSO