Activiteiten en ateliers

atelier logo De Blokhut is een plek waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken en waar ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen. We bieden daartoe elke dag een leeftijdsgebonden, attractief en uitdagend activiteitenprogramma aan. Elke dag zijn er in ieder geval enkele losse activiteiten per blok, binnen en buiten. Daarnaast worden er 4-weekse workshops aangeboden vanuit het sportatelier, het creatief atelier en de natuurclub. Dit aanbod wordt vooraf aangekondigd. Kinderen of ouders kunnen zich hiervoor inschrijven.

BSO tijd is vrije tijd, dus er is ruimte voor vrij spel of even niets doen. Kinderen mogen kiezen voor een activiteit, vrij spelen of lekker even chillen. Hebben kinderen zich ingeschreven voor een workshop of activiteit dan stimuleren we ze om hierheen te (blijven) gaan en de activiteit/workshop af te maken.

Vanwege ons bijzondere activiteiten- en atelierprogramma hebben we medewerkers in dienst met verschillende achtergrond en ervaring. Zoals bijvoorbeeld een gymleraar, een kunstenaar, een outdoor specialist, een docent textiele werkvormen en een danslerares. Hierdoor kunnen we veel verschillende dingen aanbieden. We maken voor het activiteitenprogramma tevens gebruik van mensen van buitenaf (bijvoorbeeld muziekdocenten).