Opvang

 • TSO

  BSO de Blokhut verzorgt de Tussenschoolse Opvang (TSO) op OBS Ter Borch.

  Er wordt begeleiding geboden bij het speelmoment en het eetmoment.

  Tijdens het speelmoment kunnen kinderen meedoen aan diverse activiteiten op het gebied van sport en bewegen, creativiteit of spel. Natuurlijk mogen kinderen ook vrij spelen of lekker even luieren.

  Activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats. Begeleiding van de TSO gebeurt door vaste medewerkers van de Blokhut en TSO-krachten. Zij worden ondersteund door stagiaires en vrijwilligers.

  TSO kan afgenomen worden op structurele basis of op incidentele basis. Voor beide vormen is het echter noodzakelijk om vooraf in te schrijven.

 • Plaatsing

  Op basis van het inschrijfformulier wordt een plaatsingsovereenkomst gemaakt. Als deze ondertekend retour is bij de Blokhut kan TSO afgenomen worden. Bij incidentele TSO vindt er pas verrekening plaats nadat er daadwerkelijk TSO is aangevraagd. Dit kan dagelijks via de mail (tso@bsodeblokhut.nl) of de telefoon (050-5268813).

  De kosten voor structurele TSO (dus wekelijks TSO op vaste dagen) zijn € 3,10 per keer. Incidentele en/of extra TSO (TSO op afroep en/of als aanvulling op het reguliere pakket) kost € 3,60 per keer. Betalingen vinden plaats via automatische incasso op de 15e van de maand.

 • Inschrijving

  Inschrijfformulier. TSO

  De TSO heeft een eigen mailadres: tso@bsodeblokhut.nl.

  Het Huishoudelijk reglement en de algemene voorwaarden TSO 2013-2014 kunt u hier downloaden.

  *TSO valt niet onder de wet kinderopvang en komt dus niet in aanmerking voor tegemoetkoming vanuit de belastingdienst.

 • Brochures